Безжичен уред за чистење уши

899 ден

600 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Уредот за чистење на уши ви овозможува без болка да ја исчистите целата ушна нечистотија која се создава во вашите уши.  Со памучните стапчиња за уши не е возможно да ја отстраните целата нечистотија, но затоа овој уред тоа ви го овозможува на многу лесен, едноставен и безболен начин.

Со помош на овој уред нема да можете да ги оштетите вашите тапанчиња бидејќи овој уред ја отстранува ушната нечистотија со помош на LED светло и истиот не достига до ушните тапанчиња.

  • безбеден за употреба за сите возрасти со 3 различни големини на силиконски стапчиња (сино- за 0-6месеци., зелено- за 6месеци до 6год., портокалово- од 6год. па нагоре)
  • со силиконското стапче за чистење лесно исчистете ги ушите
  • силиконските стапчиња може да се чистат со сапун и вода
  • LED светло за прегледност во ушниот канал
  • бавно вртење на спиралните додатоци
  • безбедносната основа ќе спречи движење на уредот повеќе од она што е потребно
  • работи на 2AA батерии
  • димензии: 12 x 6 x 3cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ