Цедилка за садови

700 ден

500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Карактеристики на производот:

Цедилка модел 1:

  • Должина: 45 cm
  • Висина: 39 cm
  • Ширина: 25 cm
  • Материјал: метал
  • х 1 пластична подлога

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ