Машина за шиење

1200 ден

790 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Совршена машина за домашна употреба, лесна и пренослива спремна за шиење.
Машината има две брзини на шиење.
Машината Работи на струја преку адаптер.
Во пакетот добивате и педала за најдобро користење на машината.
Големина: 21.1 x 13.5 x 22.9 см
Во пакетот добивате: конец, игла, педала, адаптер за струја и упатство
Напојување: адаптер има во пакет
Моќност: 6W

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ