Силиконски Ракавици (Сет 2)

500 ден

200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Цената е за сет од 2 ракавици во иста боја.


Силиконската ракавица е задолжителен реквизит за секоја кујна, идеално за вадење на храната од фурна, како и за фаќање на врели садови.

Врелите садови за готвење ќе ги фатите и држете без никаков проблем.

Уште поважно силиконот трае ќе ве служи во годините што доаѓаат, се мие со вода и не се валка.

А специјалниот дизајн ја прави многу лесна за поставување и вадење од раката.

Производот е достапен во повеќе бои, доколку имате преференца за боја пишете во забелешка, во спротивно ќе ви биде пратена боја по случаен избор.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ