ФЛЕКСИБИЛЕН ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН

699 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

ФЛЕКСИБИЛЕН ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН
 

Ослободи ги рацете и удобно користи ги телефонот и таблетот во секое време \

Предности при користење на овој производ

Практичен
 - Овозможува да гледаш фимл или да ја слушаш твојата омилена содржина додека миеш садови, готвиш или правиш нешто друго.

Флексибилен - Поставете го телефонот во која било позиција што ти одговара. Држачот е флексибилен. Можете да го свиткаш и прилагодуваш како и да сакаш за практична и удобна употреба.

Го прави учењето полесно за децата - За децата што слушаат часови дома, овој држач ќе го олесни учењето и следењето на лекциите.

ПРАКТИЧЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ
 

Не си сигурен каде да го поставиш телефонот додека ги миеш садовите или извршуваш некоја друга домашна задача?

Ослободи ги рацете и удобно користи ги телефонот и таблетот во секоја ситуација.

Гледај ја твојата омилена содржина без да го држиш уредот додека ги извршуваш домашните обврски.

Уживај во филмови, серии, слушање музика, читање блогови… без да го држите телефонот во твоите раце. Овој држач ти овозможува да ја гледаш омилената содржина на твојот мобилен телефон или таблет и без раце.

Сега можеш да гледаш или да ја слушаш твојата омилена содржина додека миеш садови, готвиш и ги следиш рецептите на телефонот или правиш нешто друго.

ГО ПРАВИ УЧЕЊЕТО ПОЛЕСНО
 

Постави го телефонот во која било позиција што ти одговара.

Држачот за телефонот е флексибилен, можеш да го свиткаш и прилагодуваш како и да сакаш за практична и удобна употреба.

Заборави на вкочанети раце и непријатни позиции додека гледаш филм на твојот мобилен телефон. Само стави го твојот телефон во позиција што ти одговара и гледај филмови и серии со часови, додека твоите раце се слободни.

Го прави и учењето полесно за децата. За децата што слушаат часови дома, овој држач ќе го олесни учењето и следењето на лекциите.

 

Технички карактеристики:

  • Поддржува прилагодување на аголот од 0 до 150 степени
  • Држачот поддржува уреди со максимална висина до 180mm
  • Материјал: Пластика

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ