Како да нарачам?

Брзо, лесно, едноставно и безбедно купување. Ако сакате да нарачате само стиснете во линкот НАРАЧАЈ.

Одкако ке кликенте во НАРАЧАЈ се пишуват следните податоци

Име и Презиме

Адреса

Телефонски број

Од кој град Се селктира Градот

Количина Забелешка ( во забелешка можете да пишете во кое време го сакате)

*Плаќањето се врши во готово во моментот на преземање на нарачката

*Рокот на испрачање е од 1 до 5 работни дена * Доколку нарачате и не ја приземенете праткате ке се ставите во БЛАК листа и ке бидете пријавени за злоупотреба