Handy Heater мини греалка

999 ден

600 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Почнува да ви застудува, а не сакате да ја зголемите сметката за греење? Дали греењето во вашиот дом не ве затоплува доволно?
Ослободете се од големите греалки кои зафаќаат многу простор. Ви го претставуваме Handy Heater, Апарат за затоплување со керамички дизајн која ви нуди моментална топлина.
Handy Heater се вклучува директно во штекер и не зафаќа воопшто простор. Одличен за догревање на помали простории.Handy Heater троши многу малку електрична енергија така да вашите сметки за струја ке останат непроменети.

Јачината на греачот е 400W.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ