Сет од 6x колоритни соларни фенери

2000 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Цена: 6x за 999 денари🟥📌
✅ Можат да бидат и висечки имаат кука за закачување.
✅ Можност да се вклучува во Бела лед боја и во колоритни
✅ Не е потребна електрична енергија
✅ Автоматски систем на работа - Притиснете го копчето за вклучување / исклучување за да го вклучите системот за осветлување. Потоа автоматски ќе се вклучува ноќе и автоматски ќе се исклучи при изгрејсонце.
✅ Водоотпорен дизајн со IP65 ниво на заштита од влез на вода при дожд, исто така осигурете се дека го изложувате на светло во текот на денот за целосно да се наполни батеријата
🚧Ограничена Количина

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ