Компресор за воздух со клипови

1999 ден

1000 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Модерен и мал дизајн, создаден за секојдневна употреба.
Може да се чува во мал простор или простор за складирање.
Приклучете го на кој било приклучок од 12V DC и испумпајте го.
Долг кабел за напојување, дава можност да надувате разни производи без оглед каде се наоѓаат.
Напон: 12V
Максимална ампеража: 10Am

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ