Туш слушалка со вентилатор за 399 ден

699 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Зголемен притисок на вода
👉Заштедете вода и до 30%!
👉Ново искуство во туширањето
👉Уникатен дизајн со ротирачки вентилатор
👉Создава спирално навиен воден млаз
👉Одлично решение за станови или куќи со низок притисок на вода
👉Главата на рачката се ротира за 360 °
👉Наклон на глава од 60 °
👉Имплементирано вклучување и исклучување на вода со копче на рачката
👉Совршен додаток за вашата бања
👉Материјал: висококвалитетна ABS пластика,
👉Дополнителни димензии: 7,7 cm x 24 cm,
ShowerUp обезбедува почиста и поздрава вода. Памучен филтер е вметнат во рачката за да ги спречи поголемите нечистотии како прашина, 'рѓа, метални честички и нечистотија. Туширањето со прочистена вода ќе има корисен ефект врз вашата кожа и коса.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ