CAR G7 USB Трансмитер ЗА ТЕЛЕФОН ЗА ВО АВТОМОБИЛ

499 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

USB медијален уред за во автомобил

 

 

Овој уред е паметен USB полнач за брзо и безбедно полнење на Вашиот мобилен телефон во автомобилот.

 

Овој USB полнач има функција за читање на музика и полнење и исто така Ви овозможува да пуштате музика од Вашиот телефон за време на полнењето.

Полначот е со универзален дизајн за сите видови мобилни телефони.

 

Служи и како превенција излезната струја никогаш нема да ги оштети Вашите мобилни уреди.


Можете слободно да го наполните телефонот додека го користите полначот за музика во Вашиот автомобил.

 

Компатибилен за сите видови мобилни телефони.

 

Карактеристики:


 • -        Поддршка на аудио-датотеки за MP3 и WMA за слушање на Вашата омилена музика.
 • -        Bluetooth команда: затворете, одбијте, одговорете, јавете се на последните контакти.
 • -        Пуштете музика на SD / TF картичка
 • -        Фреквенција прилагодлива за ФМ предавателот за да го поставите слободно и чисто
 • -        Дигитален дисплеј
 • -        AUX влез
 • -        Компатибилен за сите автомобили.

 

Спецификација:

 

 • -        Напојување: 9V - 26V
 • -        USB излез: 5 волти / 2,5 ампери
 • -        Работна температура: -10 <-> +45 степени Целзиусови
 • -        Музички формат: MP3, WMA
 • -        SNR:> 60 dB
 • -        Bluetooth Пренос: 0-6 метри
 • -        Одговор на микрофон: 0 - 1,5 метри
 • -        FM фреквенција: 88.00 - 108.00 MHz
 • -        FM режим: Стерео

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ