Сет 4 колоритни соларни ТОПКИ

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

⭕️Сет 4 колоритни соларни ТОПКИ⭕️ 

⚫️Цена:4 колорни Топки за само 999 денари

 Димензи: 25cм

✅ Во текот на денот се полнат, автоматски се палат ноќе

✅ Исти боји имат сите, но различно ги менуват во текот на ноќта

✅ Не е потребна електрична енергија

✅ Водоотпорни

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ