Полица со метална конструкција Крафт

2499 ден

1999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ширина: 60 cm

Длабочина: 34 cm

Висина: 70 cm

Материјал на дрво: mediapan

Метална црвста констукција

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ