Соларни РЕФЛЕКТОРИ СО 40 ДИОДИ

1800 ден

1000 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден


🔥🔥 Луда Акција На Соларни РЕФЛЕКТОРИ🔥🔥


Лед рефлектор која се полни од сончева енергија со 40лед диоди.
😍Цена: 3 за 1000 ден.😍

✔Димензи 12x19cм
✔LED Бело Светлото се полни во текот на денот, а се активира навечер автоматски
✔Не е потребна електрична енергија

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ