SELFIE RING LED СВЕТИЛКА

499 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

  • Светло за предната камера на паметните телефони во облик на круг, кое многу лесно може да се стави на телефонот
  • Компатибилен со сите паметни телефони, дури и лаптоп или таблет
  • Преносна Selfie Ring Light светилка за секоја пригода, за ентузијасти за фотографирање и YouTube-ери
  • Селфи прстен со 3 нивоа на осветлување
  • Современ и ергономичен дизајн кој овозможува еднообразно осветлување без сенки и нијанси, со цел да се потенцира естетскиот ефект
  • Направи совршена фотографија без одблесок, замаглување и црвени очи
  • USB кабел за полнење
  • ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ