Универзален појас за потење Hot Shaper

700 ден

200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Појас за слабеење HotShaper за мажи и жени

Изработен од NEOTEX, материјал кој ја зголемува основната температура на вашето тело, ќе се потите многу повеќе додека вежбате, одите, трчате, ги вршите вашите секојдневни домашни обврски или едноставно додека одмарате или гледате телевизија.

Со Hot Shaper ќе се потите и ќе слабеете 4 пати побрзо! 

Исто така, овој појас ќе може да го носите под облека при извршување на вашите секојдневни обврски, што ќе ве направи да изгледате многу послаби.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ