Силиконски сад за апарат на топол воздух

600 ден

250 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

<ul style="margin-right: 0px; margin-bottom: 1.41575em; margin-left: 3em; padding: 0px; list-style-position: initial; list-style-image: initial; color: rgb(109, 109, 109); font-family: Roboto, sans-serif;"><li>Силиконски нелеплив сад – совршен додаток за употреба во Air Fryer (апарат за готвење на топол воздух)</li><li>Овозможува подготовка на крцкави и вкусни оброци без потреба од додавање маснотии и масло, а со тоа го намалува внесот на калории и масти, правејќи го вашиот оброк поздрав и побалансиран</li><li>Материјал: висококвалитетен, нетоксичен силикон, безбеден за употреба</li><li>Нелеплив дизајн, за безгрижно и здраво печење</li><li>За повеќекратна употреба – отпорен на високи температури и абење</li><li>Го спречува лепењето на храната, што го олеснува чистењето и одржувањето на вашиот апарат</li></ul>

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ