Пренослив фрижидер за кола 12Л

4999 ден

3000 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

– 12V Auto frizider / grejac – Идеален за во кола, камп, брод, чамац, глесер. . .
– Kapacitet: 12l
– Power: 12V 37W

Пакувањето содржи:

– Фрижидерот
– каиш за носење
– кабел за во кола 

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ