Компресорот за фарбање PAINT ZOOM

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

🔥 Компресорот за фарбање PAINT ZOOM🔥
👑за само: 999 денари👑
🎉Најдобар и наефективен за бојадисување. Ставете само боја во резерварчето, и уклучете на струја. Многу лесно почнете со фарбање.
Може да фарба: ДРВО, Пластика, Камен, Керамика, Ѕидови
+ може и со поликолор,и Нитро боја

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ