Нутрибулет 600w

3599 ден

2299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

♦ NutriBullet 600w + Сет со 12 парчиња !!♦️
♦️ Промотивна цена само за 2299 денари од 3499 денари !!♦️
Нарачајте го денес вашиот „NutriBullet 600w„ за само 2299 денари!!!
Најпродаваниот „NutriBullet 600w„ е блендер со голема брзина, сакан од милиони луѓе ширум светот.
„NutriBullet 600„ ќе ги претвори овошјето, зеленчукот, јаткастите плодови, семињата и мешункастиот зеленчук во здрави пијалаци кои ќе бидат секојдневно вклучени во вашата исхрана.
Како резултат на ова, вашето тело ќе ги добие сите важни витамини и минерали и вие веднаш ќе почнете да ги чувствувате неверојатните ефекти од вистинската, непроцесиранa храна врз вашето здравје.
Има мала потрошувачка на електрична енергија, сад од цврста пластика, доста е лесен за одржување и има моќност од 600 W.
Сет од 12 парчиња кој вклучува
Висока моќна база
x 1 екстрактор сечило
x 1 нож за мелење
x 1 голема чаша
x 2 мали чаши
x 2 различни држачи за чаша
x 2 капаци за затварање
Искористете ја оваа понуда и нарачајте го денес вашиот „NutriBullet 600w„ по промотивна цена!

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ