Сет 4 украсни светилки за вашиот двор

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Сет 4 украсни светилки за вашиот двор

 Во текот на денот се полнат, автоматски се палат ноќе
 Не е потребна електрична енергија
 Водоотпорни
 Димензии: 19x14cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ