Рачен миксер Scarlett

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Редовното надградување на кујнските помагала и апарати ја зголемува Вашата ефикасност во кујната, како и креативност, а една иновативна алатка која секако ќе Ви биде од корист е Super Hand Mixer. Овој рачен миксер е поедноставен за користење од било кој миксер кој досега сте го имале, без разлика дали сакате да промешате состојки за некој рецепт или пак да го користите за торти и други десерти.

Super Hand Mixer има 7 брзини и 2 пара мешалки: едните се за брашно, а другите за промешување на други материјали, како на пример јајца, млеко, итн. Овој мал и супер ефикасен миксер е одличен за промешување и на потврди состојки, како на пример јаткастки плодови и парчиња чоколадо. Лесен е за употреба: само со притискање на едно копче, мешалките ќе се одделат од миксерот и ќе Ви бидат достапни за миење.

Рачниот миксер има специјална технологија која му овозможува лесно да се справи со топлината која излегува при работа на подолг период, а со тоа му гарантира и подолг век на траење.

 

Со своите 7 брзини, овој миксер е совршен за:

- Кремови

- Шамови

- Блендирање

- Миксови

 

Чистење и одржување:

- Секогаш исклучувајте го миксерот од струја пред чистење.

- Измијте ги мешалките со топла вода, а пред користење исушете ги.

- Чистете го миксерот со влажна крпа и никогаш не го потопувајте со вода.

-Не користете абразивни средства за чистење, метални четки и сунѓери, растворувачи или агресивни течности.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ