Звучник Караоке 12инч

5999 ден

4700 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Звучник Караоке 12инч, за само 
🎤1 Бежичн Микрофон ГРАТИС.
🎼Fm radio/Usb/Sd kart/Bluetooth/Aux/

▪︎Може да се поврзи со телевизор лаптоп или компјутер.
▪︎Treable/Bass/Echo/
▪︎Кабел за на 220в + Далечинско.
▪︎Вградена Батерија што држи 6 до 10 часа
▪︎Купувајте сигурно брзо и квалитетно !!
▪︎Јачина - 1800w p.mp.o / 250 RMS
- Тркала и држач за движење

-size- 390x328x587mm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ