Караоке Звучник 13инчен

1999 ден

1499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Караоке Звучник 13инчен за само 1499ден

*Гратис жичен микрофонместо за УСБ, АУКС, Вградена Батерија што држи до 4 часа
*2 по 6,5инчен

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ