Соларен Power Bank со LED светло

999 ден

699 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Полнач за мобилни телефони без потреба од електрична енергија.
– Може да се користи за полнење на iPhone и Android телефони!
– 2 USB отвори
– Вградено LED Светло
– Капацитет на батерија: 6000 mAh
– Вградена линолеум батерија со монокристален соларен панел!
– Влез: DC 5V/1A
– Излез: 2 х DC 5V / 2 х 1A
Соларниот Power Bank е водоотпорен и отпорен на прашина и удари. Освен со соларна енергија можете да го полните и во струја.
– За максимална искористеност и полнење, потребно е да се наполни директно од струја. Полнењето на сончева енергија варира во зависност од временските услови и не секогаш го полни уредот до своите максималните капацитети.


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ