10 колоритни соларни светилки

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

10 колоритни соларни светилки

⚫️Цена:10 светилки за само 999 денари

⭕️димензи на една светилка е 30cm висока

 Во текот на денот се полнат, автоматски се палат ноќе
 Исти боји имат сите, но различно ги менуват во текот на ноќта
 Не е потребна електрична енергија
 Водоотпорни

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ