MP3 Player – Bluetooth слушалка

999 ден

799 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ексклузивно за вашиот личен простор во автомобилот се што ви е потребно е овој mp3 уред со два приклучоци за usb и bluetooth слушалка кој може да се користи во и надвор од автомобилот. Слушалката е удобна за носење, може да слушате музика да разговарате и да одговарате на повици, да се поврзете со навигаторот.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ