ПРЕГРАДА ЗА ХИГИЕНСКО ГОТВЕЊЕ

800 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Заштитна алуминиумска преграда која штити од прскање на маслото додека се готви

Предности при користење на овој производ

Исклучително лесна за поставување – Само постави го штитникот околу тавата и готово!

Лесно чистење – Кога ќе завршиш со готвењето преградата може да ја измиеш со средство и вода.

Дизајн што може да се преклопи – Оваа заштитна преграда е преклоплива и може да се преклопи во различни димензии според твоите потреби за употреба, што е погодно и лесно за складирање и заштедува простор.

 

 

Колку често ја чистиш и бришеш кујната после само едно приготвување на пржена храна?

Со овој револуционерен и практичен реквизит ќе го решиш проблемот еднаш за секогаш. Овој производ не само што спречува прскање на масло и храна при готвење во кујната, туку ги заштитува и sидовите од маснотија.

Алуминиумска заштитна преграда која се дипли на 3 дела и е исклучително лесна за поставување. Само постави го штитникот околу тавата и готово!

Преградата е изработена од густа и нелеплива алуминиумска фолија, што лесно се чисти, а може да се исчисти со лесно четкање под вода.

Може и да ја поставиш исправена на ѕидот/плочките или да искомбинираш два штитника заедно и да го заштитиш целиот шпорет.

Оваа заштитна преграда е преклоплива и може да се преклопи во различни димензии според твоите потреби за употреба, што е погодно и лесно за складирање и заштедува простор.

Преградата исто така дава изолација од топлина и е добар помошник за твојата кујна, со спречување на прскањето на маслото можете лесно, заедно и безбедно целото семејство да подготвувате храна.

Кога ќе завршиш со готвењето преградата може да ја избришеш или измиеш со вода.

Штитникот е огноотпорен, нетоксичен и еколошки прифатлив.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ