РАДИО BLUETOOTH ЗА КОЛА со (ЕУ чек)

1499 ден

799 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ова претставува еден од најкористените радиа за во автомобил Со помош на mp3-usb-sd 4x50w авто радиото покрај FM-станици имате можност и да се поврзете преку:

 

- usb, можете да слушате музика директно од USB флеш меморијата

- микро SD картички

- aux врска

- има Bluetooth врска со мобилен телефон, можете директно да слушате музика од телефонот.

- Кога телефонот е поврзан преку Bluetooth со радиото и некој Ве повикува, сето тоа се гасне и слушате само разговор. По завршувањето на разговорот, сè се враќа во нормала. - Димензиите на ова радио се стандардни за сите видови на автомобили.

- Има еден DIN влез како и кај сите стандардни радио-уреди за автомобил.

 

Технички карактеристики:

 

- usb / sd / mp3 / wma / wav плеер

- FM радио

- Поставување на eq (поп / рок / класа)

- 18 радио станици - вкупно локации за дефинирање на ФМ станици

- фреквентен опсег (fm 87. 5mhz-108mhz)

- излезна моќност за звучник (50w х 4)

- дигитален дисплеј

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ