БЕЗЖИЧЕН ЕЛЕГАНТЕН ТРИМЕР за само 299ден

999 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Заборави на чекањето и непријатностите во салонот, сега можеш да правиш сè сама, потполно бесплатно и безболно
Технички карактеристики:
18К позлатена глава
Мала големина која овозможува да го носиш со себе
* работи на 1 батериа (нема во пакет)

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ