3Д ЗГОЛЕМУВАЧ

700 ден

250 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Предности при користење на овој производ

Компатибилен со сите паметни телефони – Уредот е универзален и компатибилен со сите видови на мобилни телефони.

Практичен дизајн – Компактен и лесен, може да го носиш секаде со себе.

Зголемување 3-4 пати -Оптичката технологија со висока дефиниција може да ја зголеми сликата на мобилниот телефон за 3 до 4 пати.

Помалку замор -Не ги оптоварувај и не ги заморувај очите додека читаш онлајн вести или книги!

Дали чувствуваш пецкање и болка во очите поради претерано гледање во телефонот? Сега со овој иновативен зголрмувач на екран за мобилен телефон гледањето филмовии серии ке биде многу позабавно и полесно.

Само го поставуваш твојот мобилен на задниот држач и екранот инстантно се претвара во 3D екран на кој со задоволство ќе гледаш ТВ, филмови, спортски натпревари, документарки или читате книги и документи.

Благодарение на револуционерната леќа за зголемување која е прецизно поставена на предниот дел на држачот, сите содржини ќе ги гледаш и читаш со неверојатна леснотија. Оптичката технологија со висока дефиниција може да ја зголеми сликата на мобилниот телефон за 3 до 4 пати.

Уредот е универзален и компатибилен со сите видови на мобилни телефони, лесен е за користење, а кога е вон функција може да го собереш и зазема многу малку простор и може да го носиш насекаде со себе.

Ултра практичен за гледање филмови и спортски натпревари, читање ситни букви, итн..

Нема повеќе да те болат ниту очите ниту главата, со леснотија ќе ги гледаш и читаш сите содржини.

 

Технички карактеристики:

  • Нето тежина: околу 185 g
  • Големина на производот: околу 30,4 х 19 х 1,3см

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ