БЕЗЖИЧЕН BLUETOOTH МИКРОФОН

999 ден

599 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ова е дефинитивно најдобар избор за пеење, без да одите во караоке центар.

 

Сега можете да ги покажете Вашите вокални способности каде и да одите.
 
Потребно е само ЛЕСНО да го поврзете Вашиот микрофон преку Bluetooth и уживањето ќе биде незаборавно.
 
Овој квалитетен Безжичен Bluetooth микрофон има звучник што проектира зачудувачки звук во живо со моќни прилагодливи ефекти на ехо реверберација.
 
Исто така овој прекрасен производ поддржува музика репродукци
рана од USB или Bluetooth конективност што значи дека можете да го поврзете со Вашите паметни телефони, таблети, лаптопи, компјутери и сл. 
 

 • Bluetooth 4.0 – поврзете го со вашиот паметен телефон, таблет, лаптоп и сл.
 • micro-USB кабел за полнење
 • 3,5mm audio-jack
 • 8h за целосно полнење за 5-8h користење
 • батерија: Li-Polymer 2600mAh/3.7V
 • безжично користење до растојание од 10m
 • вграден HiFi звучник 2 x 3W кој проектира звук со моќни ефекти на ехо реверберација
 • алуминиумско куќиште + ABS
 • копче за професионален tuning/ treble/ pitch/ bass/ volume/ echo
 • компатибилен со KTV Караоке апликации за телефон
 • компатибилен со Android и iOS
 • фреквенција: 100Hz – 10kHz
 • димензии: 25cm / куќиште: 7cmНачин на работа:

 

-        Bluetooth режим: Вклучете го микрофонот на копчето, пребарајте Bluetooth ID Q7 на мобилниот, таблетот или друг уред со Bluetooth поддршка и поврзете се. *Можност за потреба од лозинка внесете: 0000.

-         Отворете некоја караоке апликација, или музичка датотека од музичкиот плеер на уредот.

-        Вклучете volume, echo, treble и bass. Пејте!

-        Доколку сакате микрофонот да работи како Bluetooth звучник, исклучете ги echo и volume.

-        Жичен режим: пејте и снимајте се истовремено!

-        Симнете некоја караоке апликација/софтвер на вашиот уред.

-        Вклучете го микрофонот.

-        Поврзете ги микрофонот и уредот со кабел.

-        Отворете ја апликацијата и започнете со пеење.

-        Зачувајте го снименото според инструкциите на караоке апликацијата која ја имате.

-        За овој начин на работа, Bluetooth опцијата треба да биде исклучена.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ