Scarlett Рачен миксер

999 ден

500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

  • Рачен миксер – апарат едноставно мора да го има во секоја кујна.
  • Моќност: 180W
  • 7 брзини
  • Додатоци за матење од нерѓосувачки челик (стандардни + за тесто)
  • Ергономска рачка со која лесно се контролира миксерот

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ