Паричник и полнач за мобилен телефон 2 во 1

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Отсега ќе можете да го полните вашиот мобилен телефон или таблет преку вашиот паричник. Одличниот паричник/полнач има вградена батерија од 2000mAh.

Исто така има РФИД заштита на кредитните картички од крадци на финансиски информации.

Паричникот е лесен и тенок.

Достапен е во сива боја

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ