Електрична четка за фенирање и стилирање на коса

999 ден

570 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Големина: 33.5 x 7.6 cm
Должина на кабелот: 2m, ротација на 360 степени
Нето тежина: 600g
Моќност: 1000W,  220V
Три температурно греење: ниско, средно и високо.
Температура: 120 степени

Електрична четка за сушење и фенирање на коса и можност за различни стилови на фризура, дизајнирана да и даде одличен волумен на косата исто така и преграсен сјај во само еден чекор.

Уникатниот овален дизајн на четката ја мазни косата додека заоблените рабови брзо создаваат волумен од коренот се до краевите во само едно поминување низ влакната.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ