Троен држач за хартија за само 699ден

999 ден

699 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

најлонска и метална фолија за кујна со кој ќе го организирате просторот и ќе ги имате на дофат секогаш кога ви се потребни.
Само поставете ги ролните во држачот и повлечете и скинете онолку колку што ви треба без да се мачите и да растегате.
Лесен за поставување на плочки или на било која мазна површина, а сега достапен по цена од само 699ден.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ