Тостер МИНИ

999 ден

699 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Моќност: 750 w
Нелепливи плочи
Индикаторска ламба
Материјал: метал, пластика, стакло,
гума

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ