СИЛИКОНСКА ПОДЛОГА ЗА МЕСЕЊЕ ТЕСТО

550 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден


  • Димезнии: 30 x 40 cm
  • Материјал: силикон

Предности при користење на овој производ

Нелеплива – Најголемата предност на оваа подлога е тоа што ќе спречи лепење на тестото. Веќе не мора да користиш големи количини брашно само за да не се залепи тестото.

Лесна за употреба – лесно се чисти и не се лизга од површината.

Отпорна на топлина – Можеш да го користиш наместо хартија за печење, или да ставиш врело тенџере, бидејќи е отпорна на високи температури, што значително ја проширува намената на оваа подлога.

Без неред – Заборави на купот брашно и целата неред што се прави при месење.

Компактна – Нема да зазема многу простор, бидејќи основата се преклопува и може да се вклопи во секој агол од кујната.

Незаменлив додаток – Оваа база ќе стане задолжителен асистент при секое твое готвење.


Дали уживаш да правиш меки кифлици, штрудли, тесто за пица, гевреци или кроасани? Благодарение на оваа силиконска нелеплива подлога, со задоволство ќе ги подготвиш овие колачи и ќе му се восхитуваш на крајниот резултат.

Заборави на нередот и огромните количини брашно што ги користиш за да не се залепи тестото.

Силиконската основа ќе ја направи секоја подготовка на твоето јадење полесна и попрактична.

Тестото никогаш повеќе нема да се залепи, а со нацртаната мерна скала ќе можеш да поделиш се што ти треба на еднакви делови.

Основата е отпорна на високи температури и нема да се оштети ако ставиш врело тенџере или ако ја користиш наместо хартија за печење во рерната.

Секоја модерна домаќинка ќе ужива во сите поволности што ги нуди оваа силиконска подлога.

Полесно за користење и грижа за хигиенските услови при подготовка на храната.

Оваа подлога нека ти биде незаменлив асистент во правењето разни пецива.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ