Безжични Слушалки И7

499 ден

370 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Бидете безбедни додека возите ! ! ! Ослободете ги рацете од вашиот телефон и контролирајте го телефонот додека возите користејќи го Bluetooth слушалките за разговори. Обезбедува целосно HD искуство на звук за телефони и мрежи со широкопојасен интернет.
Слушнете кога е времето за полнење, повторно поврзете ја изгубената конекција, одржувајте разговори,слушајте музика и многу повеќе.

Карактеристики:
-Удобен и издржлив
-Вградени контроли
-Поврзување
-Аудио
-USB
- Компатибилни слушалки со сите телефони
- Поврзување со два телефони
- Сопствено полнење и полнење со кабел

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ