5 рефлектори со 20диоди

2000 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

‼️‼️‼️ЛУДА АКЦИЈА НА Лед рефлектори водоотпорни која се полни од сончева енергија со 20 лед диоди‼️‼️‼️

Цена: 5 за 999 ден.

🔸Водоотпорни соларни рефлектори, кои лесно се монтираат и одржуваат, со препорачана висина на инсталација од 3-5 метри
🔸Димензи: 12 x 10cm
🔸Осветлете го вашиот двор со новите лед соларни рефлектори кои преку ден се полнат со енергија а преку вечер го разубавуваат вашиот двор.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ