Магнетен Појас со магнетни шипки

750 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

во залиха имаме: S, M, L, XL, XXL

Ве молам во забелешката пишете ја големината

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ