RGB LED Лента

600 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

❌❌❌ТОТАЛНА РАСПРОДАЖБА ❌❌❌

✅ RGB LED Лента

📝Со далинско
📝Може да се скрати ако не ви одговара димензијата, самолеплива.
📝Обложена со заштитен слој од силикон.
📝Во 3 бои – црвена,зелена и сина и во 9 комбинации на светлина

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ