КАРАОКЕ ЗВУЧНИК 80W

1999 ден

1200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

<p>🔥🔥КАРАОКЕ ЗВУЧНИК 80W🔥🔥&nbsp; ❤️ЗВУЧНИК + ГРАТИС Жичен МИКРОФОН 👏Цена 1.199ден 🎉 Супер за забави ☑️Димензии 41cm висина, 18cm ширина 🔵Звучникот има ✅ AUX ✅ Слот за мемориска ✅ Даљински управувач ✅Радио</p>

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ