Слушалки Ми бранд

1999 ден

1499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Mi True Wireless BASIC слушалките со микрофон се безжични слушалки за совршено музичко искуство ослободено од проблемот со заплетканите жици! Батеријата овозможува 4 часа работа, а благодарение на практичното куќиште за полнење, можете да уживате во омилената музика до 12 часа! Практичната контрола на допир гарантира лесен начин за управување со музика и дојдовни повици.


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ