Дигитален мерач на притисок

1999 ден

1599 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден


Дигитален мерач на притисок

Со овој нов дигитален мерач на притисок кој има голем LCD екран со позадинско осветлување јасно ќе можете да измерите и да го прочитате крвниот притисок.

Дигиталниот мерач на притисок има пренос на глас и приказ на датум и време.

Можете да бидете 100% сигурни во точноста додека го користите овој мерач.

Дигиталниот мерач го мери срцевиот ритам истовремено со крвниот притисок.

Слушајте го крвниот притисок.

Со целосен гласен пренос на срцето не само што може да ја видите вредноста на крвниот притисок, туку и да го слушнете отчукувањето на срцето.

 

Карактеристики на производот:

1. Докажана точност

2. USB линија – можете да го користите без батерии или 4 AAA батерии.

3. Мерење на крвниот притисок и пулс.

4. Дејството е едноставно, точно, брзо и лесно за употреба.

5. Можете да зачувате податоци од последни две мерења во секој режим.

6. Голем дигитален дисплеј за јасно гледање.

7. Пренос на звук.

 

Вклучено во Пакетот:

1 х Дигитален мерач за крвен притисок со глас

1 х Стегач за рака

1 x Упатство за корисникот

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ