Паметен часовник со GPS за деца

1999 ден

1199 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Овозможува да го следите секое движење на дете преку мобилен телефон со приказ на неговата точна локација, со точност од 5m!

1.Функција за остварување повик, како и многу други дополнителни функции
2.SOS копче со чие притискање и при најмал проблем детето директно врти на мобилниот телефон (се држи притиснато 3сек.) – однапред внесете го тел.број на часовникот; можност за внесување на 2 броеви на копчињата 1 и 2.
3.Функција на ограничено движење: можете да доделите круг на движење (на пр. радиус од 500m) и доколку детето го напушти тој радиус ќе добиете известување на мобилен телефон
4.Користи SIM картичка од било кој оператор (пред да ја ставите картичката исклучете го часовникот)
5.Инсталирајте соодветна апликација по ваш избор (побарајте ‘tracking app’ na Google play)
6.Материјал: силиконско ремче
7.Процесор: MTK6261
8.Bluetooth: V3.0

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ