2 Перници ЛЕО

599 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

✅
Две меки перници со традиционална форма
✅ Димензијата на перниците е 50 х 70
✅ Флекс перниците нудат максимално ниво на поддршка на вратот и главата за да имате правилна поставеност на рбетот додека спиете. Обвивката на перниците е изработена од микро-фибер за целосно да уживате во сонот.
✅Внатрешноста на перниците е со силиконско полнење (100%)
✅Перниците имаат патент за лесно и едноставно да го регулирате волуменот и висината според вашите потреби.
✅Овие перници се изработени од најквалитетни материјали и не содржат никакви штетни хемикалии, можете слободно да ги перете во машина за перење алишта на температура до 60 степени.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ