ЅВЕЗДЕНО НЕБО - ЛАМБА ПРОЕКТОР

1000 ден

500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Дозволете им на вашите деца да се чувствуваат неверојатно од убавата галаксија во својата соба и да се приближат до месечината и звездите. Ламба проекторот е совршен за во детска, спална соба, декорација за празници, забави или секоја прилика што сакате да создадете романтична атмосфера.

Четирите LED светла се одликуваат со бела, сина, зелена и црвено светло. Светлината е многу мазна. Конструиран со отстранливиот бел прекривка, можете да го направите да работи како ноќно светло или да имате романтично проекциско шоу на месечината и звездите!

Подгответе го овој ноќен светлосен проектор на месечината, подготвен за претстојниот празник, ова е најдобриот подарок! Ноќната светлина контролирана од 3 копчиња. А: Стабилно бело светло. Б: Ги менува боите од единечна боја во повеќекратна боја, поставени еден врз друг. В: Ја ротира месечината и започнува!

Напојува со USB кабел или 4 батерии ААА.


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ