Справа за стомачни мускули

599 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Карактеристики на производот:

 • Димензии: 18 cm x 16,8 см
 • Користи 3 ААА батерии (не се вклучени во пакувањето)
 • Излез: 100-240 V, 50 / 60Hz
 • Влез: IDC5V 1000mA
 • Шест различни програми со 4 нивоа на интензитет, кои помагаатат во согорувањето на маснотиите и зацврстување на мускулите
 • Не штети на човечкото тело
 • Безжичен уред
 • Оформете ги вашите стомачни мускули без напорно вежбање
 • Технологија за стимулирање на стомачните мускули, помага да се дефинираат мускулите и да ги зајакнат
 • Ги намалува масните клетки околу стомакот
 • Безбеден и едноставен за користење
 • Може да се користи и додека ги извршувате секојдневните задачи во текот на денот
 • Овој мускулен тонер може да ви помогне да ги тонизирате, затегнете и зајакнете вашите мускули на телото и да добиете совршена фигура по последователна употреба на овој производ за 6-8 недели (околу 25 минути, 2 пати на ден, 10мин. ниско ниво, 10мин. средно ниво, 5мин. високо ниво).
 • Пред да го користите производот намачкајте го делот на стомачните мускули со гел
 • Прочитајте го упатството пред употреба за правилно користење на уредот

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ