Џогер со прскалка

999 ден

450 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Карактеристики на производот:

  • Одличен за чистење на секакви подови
  • Компактен дизајн
  • Содржи сад каде се става средството за частење
  • Лесен за употреба
  • Рачка за прскање
  • Флексибилен
  • Висина на рачка: 134cm
  • Димензии на џогер: 40 x 15cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ